Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Tiešraide: Par IT drošības jautājumiem (2016)

2016.gada 24. augustā notika LPS organizēta video tiešraide veltīta informācijas tehnoloģiju (IT) jautājumiem drošības jomā.

Mūsdienu darba vide nav iedomājama bez informācijas tehnoloģijām – datori, planšetdatori, arī viedtālruņi ir mūsu ikdienas darbarīki. Kā jau jebkurš darbarīks par tiem ir jārūpējas, tie jāaizsargā no uzbrukumiem, zādzībām. Taču daudz svarīgāk ir rūpēties par datu un informācijas aizsardzību, kas tiek apstrādāta ar šīm ierīcēm. 

Galvenā sarunu tēma - izskatot drošības tehnoloģiju drošības likumu, kuri punkti attiecas uz pašvaldībām un uz pašvaldību iestādēm un kādus risinājumus piedāvā SIA Stallion.

Kā arī SIA STALLION piedāvātie risinājumi, lai nodrošinātu informācijas un tehnoloģiju sistēmu atbilstību minimālajām drošības prasībām, kas noteiktas MK noteikumos Nr.422 “Kārtība, kādā tiek nodrošināta informācijas un komunikācijas tehnoloģiju sistēmu atbilstība minimālajām drošības prasībām” (http://likumi.lv//ta/id/275671?&search=on )

 

Guntars Krasovskis,

LPS padomnieks informāciju tehnoloģiju jautājumos

SIA Stallion prezentācija