Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Eiropas Padomes Vietējo un reģionālo pašvaldību kongress aicina jauniešus pieteikties dalībai plenārsēdēs

Eiropas Padomes Vietējo un reģionālo pašvaldību kongress aicina jauniešus pieteikties dalībai 36. un 37. plenārsēdē 2019. gadā.

Eiropas Padomes Vietējo un reģionālo pašvaldību kongress (turpmāk – kongress) vēlas turpināt attīstīt iniciatīvu “Atjaunojošā politika” un aicina jauniešu delegācijas piedalīties kongresa plenārsēdē, kas norisināsies 2019. gada. 2.–4. aprīlī un 29.–31. oktobrī Strasbūrā.

Ar šīs iniciatīvas palīdzību kongress cenšas radīt telpu dialogam starp jauniešu delegātiem un vietējiem un reģionālajiem ievēlētajiem pārstāvjiem un dot iespēju jauniešiem izteikt savu viedokli par apspriežamajiem jautājumiem.

Kongress aicina jauniešus, kuri ir ieinteresēti piedalīties kongresa plenārsēdē 2019. gadā, aizpildīt pieteikuma anketu līdz 2018. gada 17. septembrim.

Dalībai kongresa birojs izvēlēsies pa vienam jaunietim no katras kongresa dalībvalsts. Izvēlēto jauniešu uzdevums būs aktīvi piedalīties divās kongresa plenārsēdēs, kā arī, atgriežoties mājās, ieviest projektu kongresa iniciatīvā “Atjaunojošā politika”.

Jauniešu ceļa un uzturēšanās izdevumus segs kongress. 

Sīkāka informācija, prasības pretendentiem un pieteikuma forma pieejama https://rm.coe.int/call-for-applicants-2019-en-fin/16808c489b

Foto: http://media-gallery.coe.int/search/view/keyword?thes=30&word=1297&lang=en_US&language=en_US&size=medium&nb=30&page=1&sort-property=Date&sort-way=DESC&filter=none.