Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Latvijas Pašvaldību savienībā viesojas delegācija no Hebejas (Ķīnā)

13. maijā LPS viesojās delegācija no Hebejas provinces (Ķīnā), kuras sastāvā bija vadošo Ķīnas Tautas Republikas (ĶTR) tūrisma asociāciju vadītāji. Sanāksmē tika pārrunātas Latvijas un Ķīnas savstarpējā tūrisma veicināšanas iespējas, tāpēc tajā piedalījās arī uzņēmuma “Baltic Travel Group” pārstāvji.

Hebejas delegācijas vizītes mērķis bija pārrunāt sadarbības veicināšanu starp ĶTR un 16 Centrāleiropas un Austrumeiropas valstīm, strādājot pie 21. gadsimta “zīda ceļa” izveides, veicināt abu valstu pašvaldību sadarbību, kā arī plānot pasākumus uzņēmējdarbības saišu stiprināšanai. “Tādēļ jau jūnijā Hebejā notiks 3. pašvaldību līderu sanāksme, kurā aicinātas piedalīties arī Latvijas pašvaldības un uzņēmēji. Šajā lielajā starptautiskajā pasākumā liels akcents būs arī uz tūrismu un ražošanu,” tikšanās laikā uzsvēra Hebejas provinces pārvaldes Mārketinga nodaļas vecākais speciālists Tiaņs Pens (Tian Peng).

T. Pens izteica cerību, ka uz starptautisko sanāksmi Hebejā ieradīsies tūrisma organizāciju pārstāvji, ceļojumu aģentūras, uzņēmēji un pašvaldību pārstāvji no Latvijas, kuriem būs iespēja ne tikai nodibināt tūrisma kontaktus, bet arī pārrunāt savstarpējās uzņēmējdarbības iespējas un sadarbību starp pašvaldībām.

Jana Bunkus,

LPS padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos