Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

LPS uzņēmējdarbības atbalsta tīkla darba diskusija - videokonference

LPS uzņēmējdarbības atbalsta tīkla darba diskusija “Tūrisma attīstība pašvaldībās, un kā veicināt vietējā tūrisma attīstību un tūrisma pakalpojumu eksportu”

Diskusija notiks 14. jūlijā plkst. 10.00–13.00 LPS ēkā Mazā Pils ielā 1 Rīgā, 4. stāvā.

Tūrisma nozares attīstība ir viena no pašvaldību attīstības prioritātēm. Attīstot tūrismu, tiek veicināta uzņēmējdarbības attīstība, pašvaldības tēla pazīstamība un investīciju piesaiste. Diskusijā centīsimies pieskarties jautājumiem: kā nodrošināt tūrisma attīstību un celt tā ekonomisko efektivitāti, un radīt jaunas darba vietas, kā arī kā veicināt Latvijas integrāciju starptautiskajā tūrisma apritē.

Darba kārtība:

  1. Par tūrisma politikas prioritātēm un Latvijas Tūrisma attīstības pamatnostādnēm (Madara Lūka, EM Ārvalstu investīciju piesaistes, tūrisma un eksporta veicināšanas nodaļas vecākā referente).
  2. Par LIAA Tūrisma departamenta darbu, lai attīstītu Latvijas tūrismu, un sadarbību ar pašvaldībām (Anita Priedīte, LIAA Tūrisma mārketinga nodaļas vadošā eksperte).
  3. Kurzemes reģiona pieredze un piedāvājumi darījumu tūrisma attīstīšanai un tūrisma specifika ārpus Rīgas (Zane Gaile, Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs).
  4. Jūrmalas pieredze tūrisma mārketingā ārvalstīs (Gunta Ušpele, Jūrmalas pilsētas domes Tūrisma nodaļas vadītāja).
  5. Par biedrību “Latvijas kongresu birojs” un pašvaldību iesaisti (LKB pārstāvis).

Diskusiju iespējams skatīties arī tiešraidē LPS interneta vietnē www.lps.lv: http://www.lps.lv/lv/seminari-un-video/tiesraide/

 

Andra Feldmane,

LPS padomniece uzņēmējdarbības jautājumos