Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Seminārs Talsos par projekta datu bāzes izmantošanas iespējām

9. augustā Talsos notika projekta "Lietpratīga pārvaldība un Latvijas pašvaldību veiktspējas uzlabošana" seminārs, uz ko tika aicinātas LPS veselības un sociālo jautājumu komitejā iesaistītās pašvaldības. Projekta vadošais eksperts Māris Pūķis un projekta datu bāzes administrators Jānis Upenieks iepazīstināja semināra dalībniekus ar NFI projekta salīdzināmo datu bāzes – informācijas sistēma BLIS izmantošanas iespējām pašvaldību darbā. Savukārt pašvaldību sociālā darba un veselības aprūpes pieejamības nodrošināšanas tīkla koordinatore Ilze Rudzīte sniedza šī pašvaldību pieredzes apmaiņas un sadarbības tīkla darbības vērtējumu un informēja par tīkla darbības turpināšanas perspektīvām pēc projekta noslēguma. Viedokļu apmaiņā un diskusijās aktīvi iesaistījās gan pilotpašvaldību  gan pilotprojektā neiesaistīto pašvaldību pārstāvji.

Semināra dalībnieki iepazinās arī ar Talsu novada aktualitātēm, novada sociālā darba un veselības aprūpes risinājumiem un apmeklēja Latvijas Sarkanā krusta Dienas centru.

Ligita Pudža,

LPS padomniece ārējo sakaru jautājumos

Ilzes Rudzītes prezentācija
Māra Pūķa prezentācija
Jāņa Upenieka prezentācija
Talsu novada Sociālā dienesta prezentācija