Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Pasniegtas 2016. gada Ministru kabineta balvas un Valsts apbalvojumi

16. novembrī, Ministru prezidents Māris Kučinskis un valdības ministri Liepājas koncertzālē “Lielais dzintars” sveica šī gada Ministru kabineta balvas laureātus - izcilas personības, kuras ar nesavtīgu darbu cēlušas līdzcilvēku, tautsaimniecības un visas valsts varēšanu. Par mūža ieguldījumu pašvaldību demokrātijas attīstībā balvu saņēma arī Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdis Andris Jaunsleinis.

Plašāka informācija: http://www.mk.gov.lv/lv/aktualitates/liepaja-pasniedz-2016-gada-ministru-kabineta-balvas.

Foto autors: Valsts kanceleja

18. novembrī Rīgas pilī norisinājās Valsts apbalvojumu pasniegšanas ceremonija, kurā apbalvojumus saņēma visdažādāko profesiju pārstāvji no visiem Latvijas reģioniem – kopumā 58 izglītības un zinātnes, kultūras un mākslas, pašvaldību darbinieki, tautsaimnieki, lauksaimnieki un meža nozarē strādājošie, sabiedrisko profesiju pārstāvji, sporta treneri, iekšlietu sistēmas un glābšanas dienesta darbinieki, robežsargi, zemessargi un karavīri. Apbalvojumu saņēma arī Latvijas Pašvaldību savienības vecākais padomnieks Māris Pūķis.

Plašāka informācija: http://president.lv/pk/content/?cat_id=605&art_id=24594.