Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Videokonference par datos balstītu lēmumu pieņemšanu izglītībā

Videokonference “Datos balstīta lēmumu pieņemšana izglītībā pašvaldībās sadarbībā ar “Edurio” piedāvājumu pašvaldībām”.

Norises datums: 9. februāris

Norises laiks: plkst.14.00

Norises vieta: LPS ēka, Mazā Pils iela 1, 4. stāva sēžu zāle, Rīga

 

“Edurio” ir izglītības tehnoloģiju uzņēmums, kas tika radīts, lai palīdzētu uzlabot izglītības kvalitāti Latvijā un pasaulē, dodot iespēju skolu tīklu un skolu vadītājiem un skolotājiem ērti iegūt skolēnu, skolotāju un vecāku atgriezenisko saiti un nekavējoties redzēt datu analīzi, lai to izmantotu rīcībai. “Edurio” šobrīd izmanto vairāk nekā 300 skolās Latvijā. Pašvaldībām kā skolu dibinātājiem “Edurio” var palīdzēt labāk saprast skolās notiekošo, lai pieņemtu pamatotus un līdzsvarotus lēmumus par skolotāju profesionālās pilnveides vajadzībām, materiāltehniskajiem ieguldījumiem, attīstības projektu virzību, to ietekmes izvērtēšanu u.c.

Videokonferences laikā jums būs iespēja iepazīties ar “Edurio” piedāvājumu, dzirdēt pašvaldību pieredzi par to, kā tās izmanto “Edurio”, un uzdot savus jautājumus gan uzņēmuma, gan pašvaldību pārstāvjiem. 

Ar “Edurio” demoversiju var iepazīties: https://edurio.com/demo/skolasrezultati (demo rezultātu skatīšanai vēlams izmantot Chrome pārlūku).

Aicinām pievienoties diskusijai klātienē vai vērot diskusiju LPS tiešraidē: http://www.lps.lv/lv/seminari-un-video/tiesraide/.

Tiešraides laikā būs iespēja uzdot jautājumus, sūtot tos uz e-pasta adresi: tiesraide@lps.lv.

Jautājumus var uzdot arī iepriekš, līdz 9. februārim tos nosūtot uz e-pasta adresi: zane.zvaigzne@lps.lv.

 

Ināra Dundure,

LPS padomniece izglītības, bērnu, jaunatnes un ģimenes jautājumos