Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Latvijas Pašvaldību savienība izsludina pieteikšanos grantu projektu konkursam

Latvijas Pašvaldību savienība (LPS) izsludina pieteikšanos grantu projektu konkursam projektā “Vietējās pašvaldības - attīstības izglītības un sabiedrības izpratnes veicinātājas” (“LADDER – Local Authorities as Drivers for Development Education and Raising awareness”). Eiropas Komisijas finansētais projekts LADDER (www.ladder-project.eu) ir vērsts uz sabiedrības izpratnes veicināšanu DEAR jomā. DEAR ir Eiropas Savienības programma, kuras mērķis ir informēt ES pilsoņus par attīstības jautājumiem, mobilizēt lielāku sabiedrības atbalstu nabadzības novēršanas pasākumiem, atbalstīt inovatīvas idejas un mainīt attieksmes.

Grantu shēmas mērķis ir atbalstīt projektus attīstības izglītības jomā, kuru mērķis ir palielināt sabiedrības izpratni par attīstības izglītības jautājumiem un veicināt vietējo pašvaldību attīstību.

Vairāk informācijas: http://www.lps.lv/lv/projekti/aktivie-projekti/7-globalas-izglitibas-projekts-vietejas-pasvaldibas-attistibas-izglitibas-un-sabiedribas-izpratnes-veicinatajas/3511-latvijas-pasvaldibu-savieniba-izsludina-pieteiksanos-grantu-projektu-konkursam   

 

 

Elita Kresse,

LPS padomniece ārējo sakaru jautājumos