Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Videokonference par pedagogu darba samaksu un Valsts izglītības informācijas sistēmu

Norises datums: 30. augusts

Norises laiks: plkst.10

Norises vieta: LPS ēka, Rīga, Mazā Pils iela 1, 4. stāva sēžu zāle

 

Latvijas Pašvaldību savienība sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju 30. augustā plkst. 10 organizē videokonferenci par aktuāliem pedagogu darba samaksas jautājumiem, ar ko iepazīstinās Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) Izglītības departamenta direktora vietniece izglītības statistikas un finanšu plānošanas jomā Līga Buceniece un IZM Izglītības departamenta vecākā eksperte Modra Jansone.

Informāciju par Valsts izglītības informācijas sistēmas funkcionalitātes uzlabojumiem sniegs IZM Izglītības departamenta vecākā referente Mārīte Rozenštoka, un Finanšu departamenta vecākā eksperte Initra Pavloviča un Finanšu departamenta grāmatvede Ieva Pētersone.

Jautājumus lūdzam iesūtīt līdz 29. augusta plkst. 12 uz e–pastu: marite.rozenstoka@izm.gov.lv.

Jautājumus varēs iesūtīt arī videokonferences laikā, sūtot tos uz tiesraide@lps.lv. 

 

Sēdes norise būs vērojama tiešraidē LPS mājaslapas www.lps.lv sadaļā “Tiešraides – Videoarhīvs” vai sekojot šai saitei: http://www.lps.lv/lv/tiesraides-videoarhivs/tiesraide/.

 

Atgādinājums: lūdzam nodrošināt datu ievadi VIIS par izglītojamo skaitu, tajā skaitā par pirmsskolas izglītojamajiem, jūsu dibinātajās izglītības iestādēs jaunajā 2017./2018. mācību gadā!

 

Ināra Dundure,

LPS padomniece izglītības, bērnu, jaunatnes un ģimenes jautājumos

Aktualitātes uzsākot jauno mācību gadu