Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Eiropas Vietējās solidaritātes dienas

Projekta „Strādājot kopā iespēju sniegšanai vietējām un reģionālajām pašvaldībām attīstības veicināšanai ES partnervalstīs” ietvaros no 13. -18. novembrim tiek organizētas Eiropas Vietējās solidaritātes dienas. Šīs attīstības sadarbības aktivitātes norisināsies vienlaikus ar Eiropas Vietējās solidaritātes dienu aktivitātēm vēl 14 Francijas, Itālijas un Spānijas reģionos.

Eiropas Vietējās solidaritātes dienu norišu epicentrs Latvijā šogad ir Jaunpils novads, kas īsteno attīstības sadarbības aktivitātes sadarbībā ar trim Moldovas pašvaldībām: Andrušulu de Žosu (Andrușul de Jos), Redeni (Rădeni) un Feštelicu (Feștelița). Aktivitāšu īstenošanā līdztekus Jaunpils novada domei iesaistīsies arī vietējās nevalstiskās organizācijas un Jaunpils vidusskolas skolēni. Eiropas Vietējās solidaritātes dienas ļaus iepazīstināt ar attīstības sadarbību plašāku iedzīvotāju grupu, sākot no skolēniem un to vecākiem, līdz pat studentiem, uzņēmējiem un NVO pārstāvjiem.

Vēl informācija: http://localsolidaritydays.eu/activities/activity-03/es

 

Elita Kresse,

LPS padomniece ārējo sakaru jautājumos