Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

LPS Veselības un sociālo jautājumu komitejas sēde 3. janvārī (2018)

LPS Veselības un sociālo jautājumu komiteja uz pirmo sēdi 2018. gadā sanāca 3. janvārī.

Ar aktualitātēm veselības aprūpes jomā – slimnīcu iedalījumu līmeņos, ar to saistīto pakalpojumu pieejamību iedzīvotājiem, plānoto sadarbības teritoriju veidošanu, neatliekamās medicīniskās palīdzības
pieejamību un citām – iepazīstināja Veselības ministrijas pārstāvji: valsts sekretārs Aivars Lapiņš, Veselības aprūpes departamenta direktors Ēriks Miķītis, Farmācijas departamenta direktore Inese Kaupere un Investīciju un Eiropas Savienības fondu uzraudzības departamenta direktors Jevgeņijs Blaževics.

Savukārt Labklājības ministrijas projekta vadītāja Iveta Baltiņa informēja par projektu “Elastīga bērnu uzraudzības pakalpojuma nodrošināšana darbiniekiem, kas strādā nestandarta darba laiku”. Tā mērķis ir panākt darba un ģimenes līdzsvaru, izveidojot ilgtermiņā funkcionējošu modeli elastīgu (24/7) bērnu aprūpes pakalpojumu subsidēšanai un attīstībai.

Par akciju “Mans labākais ginekologs”, kas tika organizēta sadarbībā ar pašvaldībām, pastāstīja MFD Veselības grupas galvenā ārste Ingrīda Circene un Veselības grupas vadītāja Kristīne Ozoliņa. Akcijas noslēguma sarīkojums notiks 18. janvārī.

Komitejas videoieraksts pieejams LPS interneta vietnē šeit.

 

Ilze Rudzīte,

LPS padomniece veselības un sociālajos jautājumos

Veselības aprūpes pieejamības uzlabošana 2018.gadā
Veselības nozares budžets 2018.gadam
LM Projekts - Elastīga bērnu uzraudzības pakalpojuma nodrošināšana darbiniekiem, kas strādā nestandarta darba laiku
LM Pētījuma sākotnējie rezultāti
Mans labākais ginekologs