Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Videokonference par MK noteikumu projektu “Kārtība, kādā iestādes ievieto informāciju internetā”

8. martā Latvijas Pašvaldību savienībā notika videokonfernce par MK noteikumu projektu “Kārtība, kādā iestādes ievieto informāciju internetā”. Minētie MK noteikumi ir kardināli pārstrādāti un paredz ļoti daudz izmaiņu ne tikai publicējamā saturā, bet arī noformējumā un informācijas izvietojumā.

Videokonferencē piedalījās Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas pārstāvji, kas sagatavojuši minēto projektu. Noteikumu projektu iespējams lejupielādēt šajā adresē:  www.varam.gov.lv/lat/likumdosana/normativo_aktu_projekti/e_parvaldes_joma/?doc=25615. Lūgums rūpīgi izlasīt gan anotāciju, gan pašu noteikumu projektu.

Ministrijas pārstāvji solīja piedalīties vēl vienā videokonferencē, kurā pastāstīs par izstrādātajām vadlīnijām iestāžu mājaslapu informatīvajai uzturēšanai (vadlīnijas vēl top), kā arī piedalīties LPS organizētajā seminārā pašvaldību sabiedrisko attiecību speciālistiem. 

Videoieraksts pieejams sadaļā “Tiešraides, videoarhīvs – Tiešraide”.

 

informācija:

Guntars Krasovskis,

LPS padomnieks informācijas tehnoloģiju jautājumos

Tālrunis: +371 29104238

E-pasta adrese: guntars.krasovskis@lps.lv

VARAM prezentācija