Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

LPS – Lielās talkas sadarbības partneris kopš pirmās talkas

26. martā, gatavojoties Lielajai talkai un šā pasākuma pašvaldību koordinatoru ikgadējam pasākumam, Latvijas Pašvaldību savienībā (LPS) ar brīvprātīgo palīdzīgajām rokām tika sašķiroti Lielās talkas materiāli.

"Latvijas Pašvaldību savienība ir Lielās talkas sadarbības partneris jau kopš pirmās talkas organizēšanas reizes. Sakopt apkārtējo vidi nenozīmē tikai vākt gružus, tas nozīmē mainīt sabiedrības viedokli un attieksmi, atstāt pēc sevis tīru apkārtni un arī atstāt vēsturē labi padarīta darba pēdas. Talka ir apliecinājums, ka brīvprātībai ir liels spēks, ka mūsu sabiedrība apvienojoties var paveikt nozīmīgus darbus. Esmu gandarīts par pašvaldību ieguldījumu Lielajā talkā un esmu pārliecināts, ka iedzīvotāju vēlme sakārtot vidi ap sevi saglabāsies vēl daudzus gadus," pauž LPS priekšsēdis Gints Kaminskis. 

Tā kā LPS ir Lielās talkas izdales materiālu bāze, tās pašvaldības, kas nebija klāt pašvaldību koordinatoru pasākumā 28. martā viesnīcā “Bellevue Park Hotel Riga”, izdales materiālus var saņemt Pašvaldību savienībā darbdienās no plkst. 8 līdz 18.

Andra Rakšte,

LPS sekretariāta vadītāja vietniece