Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Videokonference "Publiskā informācija pilsētās un novados" ar Valsts valodas centra pārstāvju piedalīšanos

27. aprīlī Latvijas Pašvaldību savienībā sadarbībā ar Valsts valodas centru notika videokonference "Publiskā informācija pilsētās un novados". Videokonferencē tika apskatītas šādas tēmas:

  1. atšķirības informācijas sniegšanas prasībās pašvaldībām un privātpersonām;
  2. izkārtnes (kafejnīcām, veikaliem u.tml.), afišas (koncertiem u.tml.), plakāti (saukļi, sveicieni, sociālās reklāmas u.c.);
  3. internets (mājaslapas, sociālie tīkli);
  4. pašvaldību informatīvie izdevumi;
  5. informācijas saskaņošana būvvaldēs.

Videokonferencē piedalījās:

  • Valsts valodas centra Valodas kontroles departamenta vadītāja, direktora vietniece Ingrīda Bērziņa
  • Valodas kontroles departamenta Rīgas reģiona nodaļas juriskonsulte Inese Bursevica.

Videokonferences ieraksts pieejams LPS mājaslapā sadaļā Videoarhīvshttp://www.lps.lv/lv/tiesraides-videoarhivs/videoarhivs/163-videokonference-publiska-informacija-pilsetas-un-novados-ar-valsts-valodas-centra-parstavju-piedalisanos. 

Šī bija jau otrā videokonference ar Valsts valodas centra pārstāvju piedalīšanos. Informācija par pirmo daļu atrodama šeit: http://www.lps.lv/lv/zinas/lps/4038-videokonference-par-valsts-valodas-likuma-piemerosanu-musu-ikdiena.  Videoieraksts no pirmās daļas: http://www.lps.lv/lv/tiesraides-videoarhivs/videoarhivs/148-videokonference-par-valsts-valodas-likuma-piemerosanu-musu-ikdiena. 

Publiskā informācija pilsētās un novados