Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Iznācis Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) InfoLOGA speciālpielikums “LPS 29. KONGRESU SAGAIDOT”

Šoreiz ar “InfoLOGA” speciālpielikuma palīdzību aicinām uz Daugavpili, kur pilsētas vēsturiskā centra dominantē – Vienības namā 11. maijā notiks Latvijas Pašvaldību savienības 29. kongress. Tas pulcēs pašvaldību vadītājus no visas Latvijas, un kongresā apsolījušas piedalīties arī valsts augstākās amatpersonas. Šis pašvaldību lielākais forums būs veltīts problēmai, ar ko valsts un pašvaldības ikdienā sastopas arvien biežāk – normatīvismam.

Žurnāla lappusēs stāstīts par:

-  dažām nozīmīgām “pieturām” LPS ceļā no 2017. gada 18. augusta, kad Alūksnē norisinājās LPS 28. kongress, līdz 2018. gada 11. maija Pašvaldību savienības 29. kongresam Daugavpilī;

- darīto, paveikto un iespēto, veiksmēm un arī neveiksmēm, šaubām un iestrādēm piecu LPS komiteju – Finanšu un ekonomikas, Reģionālās attīstības un sadarbības, Tautsaimniecības, Izglītības un kultūras un Veselības un sociālo jautājumu – darbā, kā arī Ārējo sakaru nodaļas veikumu un projektiem, Komunikācijas nodaļas, juridisko jautājumu un IT speciālistu labajiem darbiem un Latvijas Pašvaldību izpilddirektoru asociāciju, kas sasniegusi “pilngadību”.

InfoLOGA” speciālpielikums “LPS 29. kongresu sagaidot” pieejams LPS interneta vietnē šeit.

Gunta Klismeta,

LPS Komunikācijas nodaļas redaktore