Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Latvijas Teritoriālplānotāju asociācijas sanāksme

30. maijā Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) ēkā notika Latvijas Teritorriālplānotāju asociācijas sanāksme, kurā tika pārrunāta asociācijas darbība un sniegtas prezentācijas.

Ilze Circene un Armīns Skudra stāstīja par Teritorijas attīstības plānošanas informācijas sistēmas (TAPIS) publiskās daļas aktualitātēm, atspoguļojot būtiskākās izmaiņas, kas saistītas ar TAPIS sistēmas darbība uzlabošanu. Viņi norādīja, ka ikviens sabiedrības pārstāvis portāla ĢeoLatvija.lv sadaļā „Teritorijas attīstības plānošana” var iepazīties ar visiem plānošanas dokumentiem, kurus pašvaldības ir izstrādājušas, kā arī sistēmā ir nodrošināta iespēja elektroniski saņemt paziņojumus par teritorijas attīstības plānošanu un elektroniski iesniegt priekšlikumus publiskās apspriešanas laikā (skat. prezentāciju zemāk).

Andis Kublačovs asociācijas biedrus informēja par Rail Baltica projekta risinājumiem un tālākiem plāniem saistībā ar Rīgas centrālo satiksmes mezglu.

Sanāksmes videoieraksts pieejams šeit

Gunta Lukstiņa,

LPS padomniece attīstības un plānošanas jautājumos

TAPIS – DAŽĀDU PROCESU KVALITĀŠU SEKMĒŠANA – CAURSPĪDĪGUMS, INFORMĒTĪBA, TIESISKUMS, PIEEJAMĪBA