Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Arī LPS sumina Biznesa augstskolu Turība 25 gadu jubilejā

Šogad Biznesa augstskola Turība atzīmē 25 gadu jubileju, šim notikumam par godu 5.jūlijā organizēja arī bijušā Igaunijas Republikas prezidenta, diplomāta Tomasa Hendrika Ilvesa vieslekciju, ko apmeklēja arī LPS priekšsēdis Gints Kaminskis un LPS ģenerālsekretāre Mudīte Priede.  

Starp LPS un Biznesa augstskolu Turība jau ilgus gadus ir veiksmīga sadarbība, tādēļ jubilejas pasākumā, suminot augstskolu 25 gadu jubilejā, LPS priekšsēdis G. Kaminskis pauda: “Mēs esam lepni, ka Turība ir lielākā privātā augstskola Baltijā, un tā atrodas Latvijā, tā sagatavo konkurētspējīgus jaunos profesionāļus, dod zināšanu papildinājumu jau pieredzējušajiem profesionāļiem. Augstskola studentiem dod iedvesmu savā profesijā darboties radoši, stratēģiski, domājot ārpus rāmjiem, ārpus vispārpieņemtā un domāt vairākus soļus uz priekšu.”

Biznesa augstskola Turība ir aizvadījusi 25 darbības gadus, tāpēc vieslekcijas laikā stāstīja par to, kādas tendences pasaulē iezīmēsies nākamajos 25 gados – biznesa, tehnoloģiju, sabiedrības attīstības, izglītības u.c. jomās. Lekcijas laikā stāstīja arī par globālo ārpolitiku un drošības politiku un tās attīstības tendencēm, kā arī kiberdrošību.

Tekstā izmantota informācija no: www.turiba.lv