Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Par Carnikavas novada domes priekšsēdētāju atkal kļuvusi Daiga Jurēvica

20. janvāra pēcpusdienā Carnikavas novada domes ārkārtas sēdē par domes priekšsēdētāju ar astoņām balsīm “par” ievēlēja Daigu Jurēvicu. Iepriekš šīs pašas dienas rītā domes kārtējā sēdē no domes priekšsēdētāja amata tika atcelts Imants Krastiņš.

Domes ārkārtas sēdē deputāti nobalsoja arī par priekšsēdētāja I.Krastiņa pilnvaru laikā izveidoto triju domes priekšsēdētāja vietnieka amata vietu likvidēšanu un vienas vietnieka amata vietas izveidošanu, kā arī no amata pienākumu veikšanas atcēla priekšsēdētaja vietnieku ciemu attīstības un sociālo lietu jautājumos Edgaru Sliedi, priekšsēdētaja vietnieku uzņēmējdarbības un sadarbības ar Rīgas pilsētu lietu jautājumos Eduardu Burģeli un priekšsēdētaja vietnieku vides aizsardzības, sporta un izglītības lietu jautājumos Robertu Raimo.

Par domes priekšsēdētājas vietnieci ar astoņām balsīm “par” tika ievēlēta Genovefa Kozlovska. Par viņas ievēlēšanu nobalsoja tie paši deputāti, kuri atbalstīja D.Jurēvicas kandidatūru priekšsēdētājas amatā.

20. janvāra rītā Carnikavas novada domes kārtējā sēdē tika atbalstīts sešu deputātu iesniegtais pieprasījums atcelt pirms vairāk kā mēneša amatu ieguvušo Carnikavas novada domes priekšsēdētāju Imantu Krastiņu ("Latvijas Reģionu Apvienība").

Pēc Imanta Krastiņa atcelšanas no domes priekšsēdētāja amata sēdi saskaņā ar apstiprināto darba kārtību turpināja vadīt Carnikavas novada domes priekšsēdētāja vietnieks Edgars Sliede, kurš sēdes noslēgumā izsludināja domes ārkārtas sēdi 20. janvārī plkst. 15.30.

Jautājums par Carnikavas novada domes priekšsēdētāja Imanta Krastiņa atcelšanu no amata domes sēdes darba kārtībā tika iesniegts īsi pirms kārtējās domes sēdes, kas sākās plkst. 9.00. Minēto pieprasījumu iesniedza domes deputāti Daiga Jurēvica, Genovefa Kozlovska, Rolands Laveiķis, Pjotrs Špakovs, Eva Odziņa un Daiga Kalnbērziņa.

Teksts un foto:
Ilze Cerbule
Sabiedrisko attiecību nodaļas speciāliste