Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Aicina pašvaldības pieteikties projektā "Meža dienas"

Latvijas pašvaldības iepriekšējo gadu Meža dienu projektos veiksmīgi  turpināja aizsākto tradīciju - darīja Latviju krāšņāku ar koku stādījumiem, pilnveidojot atpūtas vietas, kā arī radīja jaunas aktīva dzīvesveida veicinošas mazās arhitektūras formas, radoši un pārdomāti izmantojot koku kā būvmateriālu. 

Organizatori vienojāmies, ka turpmākos 3 gadus savus labos darbus veltīsim LATVIJAI simtgadē. Sakopsim vēsturiskos parkus un atjaunosim tajos stādījumus un mazās koka arhitektūras formas, kā arī veidosim jaunus parkus!
Finansiāli atbalstīs Latvijas apstākļiem atbilstošu, ģenētiski un fizioloģiski konkrētam reģionam piemērotu stādāmo materiālu, kā arī kokmateriālu izmaksas dažādu mazo arhitektūras formu izveidei, kas pēc projekta paredzētas izvietot parkā.

Pieteikt savas idejas iespējams līdz 15.februārim turpmāko 3 gadu LPS un LVM Meža dienu projektiem uz e-pastu: sniedzes@lps.lv!

Pieteikumā iekļaujamās ziņas:
1.    Pašvaldība
2.    Parka nosaukums, platība, īss raksturojums (t.sk., ir izstrādāts vai tiek gatavots parka projekts)
3.    Plānotie darbi parka (pēc projekta)
4.    Nepieciešamais atbalsts (stādu, kokmateriālu daudzums un tam plānotās summas)
5.    Vēlamais projekta darbu izpildes gads (2016., 2017.vai 2018.g.)

Projekta gaitā izveidotā infrastruktūra un labiekārtoto parku teritoriju uzturēšanu pēc projekta jānodrošina konkrētai pašvaldībai vai tās iestādei.