Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

LPS Veselības un sociālo jautājumu komitejas sēdes tiešraide

LPS informē, ka saskaņošanas procesā ir SAM 9.2.4. “Uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem, jo īpaši sociālās atstumtības un nabadzības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem” dokumentu projekti.

9.2.4.2.pasākuma “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei” īstenošanā kā finansējuma saņēmēji ir plānotas pašvaldības.

Atbilstoši provizoriskajam pasākuma ieviešanas grafikam, projektu izstrāde un iesniegšana ir paredzēta 2016. gada jūnijā, savukārt apstiprināšana septembrī. Ņemot vērā nepieciešamību jau laikus strādāt pie projektu pieteikumu projektiem, lai nodrošinātu to kvalitāti, LPS Veselības un sociālo jautājumu komitejas sēdē š.g. 9. februārī piedalīsies Veselības ministrijas un Slimību profilakses un kontroles centra atbildīgie darbinieki, lai informētu par 9.2.4.2.pasākuma ieviešanas nosacījumiem pašvaldībām.

Komitejas sēde tiks translēta tiešraidē un būs pieejama visiem interesentiem LPS mājaslapā sadaļā “Semināri un video”: http://www.lps.lv/lv/seminari-un-video/tiesraide/. Sēdes sākums plkst. 1000, minētā jautājuma izskatīšana plānota orientējoši no plkst. 1020 līdz 1100.

LPS aicina visu to pašvaldību, kuri nav deleģējuši savus pārstāvjus darbam LPS Veselības un sociālo jautājumu komitejā, speciālistus, kā arī tos, kuriem nav iespēja piedalīties klātienē, izmantot iespēju vērot tiešraidi vai noskatīties atbilstošo ierakstu LPS mājaslapā.