Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Lielās Talkas koordinatoru konkursā uzvar Inčukalna novads

20. aprīlī Grīziņkalnā “Ghetto Games” teritorijā oficiāli ieskandināta Lielā Talka un apbalvoti aktīvākie reģionu koordinatori, kas jau vairāk nekā mēnesi pirms talkas veikuši dažādas ar vidi un tās kopšanu saistītas aktivitātes.

Pirmo vietu koordinatoru konkursā ieguva un 3000EUR ceļojumam no bobslejistu Jāņa Strengas un Arvja Vilkastes rokām saņēma Inčukalna pamatskola. Godpilno otro vietu sīvā sacensībā ieguva Preiļu novada pašvaldība, kam 2000EUR dāvanu karti ceļojumam pasniedza aktieris Gints Grāvelis. Bet trešā vietā ierindojās Valkas novada pašvaldība, ko apbalvoja AS “Latvijas Valsts meži”  galvenais cīnītājs pret atkritumiem mežos – Cūkmens. Radio pieci.lv DJ Magnuss Eriņš pasniedza veicināšanas balvu par populārāko video Inčukalna pamatskolai. Tāpat veicināšanas balvas saņēma Andrupenes pamatskola un pērnā gada konkursa uzvarētāji – jaunieši no Salacgrīvas centra “BĀKA”.

Plašāka informācija: http://www.talkas.lv/