Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Kuldīga piedāvā jaunu spēli “Ludis”

Gatavojoties tūrisma sezonai, Kuldīga piedāvā jaunu spēli “Ludis”, kurā ikviens varēs kopā ar vilcieniņu Ludi doties virtuālā braucienā pa pilsētas ielām, palīdzot Ludim izvizināt pēc iespējas vairāk pasažieru.

Vilcieniņu Ludi, spēlējot spēli datorā, iespējams vadīt ar peli vai virzienu taustiņiem, savukārt mobilajās ierīcēs kustēties Ludim palīdzēs spēles laukuma malās iestrādātās bultiņas. Uzņemot pasažierus, Ludis kļūst arvien garāks un arī kustas nedaudz ātrāk. Ja pirmajā reizē neizdodas tik labi, cik cerēts, spēli var droši spēlēt atkārtoti. Aicinām ieteikt šo virtuālo izklaidi arī saviem draugiem sociālajos tīklos www.facebook.com , www.draugiem.lv vai www.twitter.com.

Spēle atrodama mājas lapā http://www.kuldiga.lv/lv/kuldiga/ludis , kā arī Kuldīgas novada kontos sociālajos tīklos https://www.facebook.com/kuldiga.tourism un http://www.draugiem.lv/kuldigasnovads/ .

Plašāka informācija: http://www.kuldiga.lv/lv/aktualitates/1923-gatavojoties-turisma-sezonai-kuldiga-piedava-jaunu-speli-ludis