Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Iespēja pieteikties CFLA individuālām konsultācijām par 9.2.4.2. pasākuma projekta pieteikumu sagatavošanu

Ņemot vērā lielo jautājumu daudzumu no pašvaldībām par Darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 9.2.4. specifiskā atbalsta mērķa "Uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem, jo īpaši nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem" 9.2.4.2. pasākuma "Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei" projektu iesniegumu sagatavošanu un to īstenošanu CFLA informē, ka laika periodā no 2016.gada 1.augusta līdz 2016.gada 9.augustam (ieskaitot) CFLA savās telpās sniegs individuālas konsultācijas un atbildēs uz pašvaldību jautājumiem par projektu iesniegumu sagatavošanu un to īstenošanu.

Vienas konsultācijas ilgums plānots ne ilgāks par 40 min.

Individuāli vienojoties un izvērtējot iespējas, CFLA ir gatava nodrošināt atsevišķas konsultācijas reģionālajos centros.

Konsultācijām var pieteikties līdz 27.jūlija dienas beigām, sūtot @ pastu uz adresi: veselibasprojekti@cfla.gov.lv, norādot sev vēlamo konsultāciju laiku, kā arī vietu, ja zināmu apstākļu dēļ to nav iespējams saņemt CFLA telpās.

 

Uģis Žukelis

Cilvēkresursu attīstības departamenta
Veselības attīstības projektu nodaļas

Vadītāja vietnieks

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra