Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Iepirkumu nozares pārstāvji tiks godināti īpašā pasākumā

Lai popularizētu iepirkumu jomu Latvijā un to nozīmi mūsdienu sabiedrībā, žurnāls “Iepirkumi” sadarbībā ar Iepirkumu uzraudzības biroju 2016. gada 1. decembrī organizēs “Iepirkumu Gada balvu” un konferenci par iepirkumu jomā saistītiem jautājumiem. Pasākums norisināsies pirmo reizi Baltijas valstīs kā pateicība un novērtējums pasūtītājiem, sabiedrisko pakalpojumu sniedzējiem un piegādātājiem.

“Diemžēl iepirkumiem kā nozarei laika gaitā ir nākusi līdzi negatīva slava. Lai šo viedokli mainītu un pateiktos visiem, kas ir darbojušies iepirkumu nozarē, radās ideja par gada balvas organizēšanu. Ņemot vērā to, ka iepirkumu jomai ir jāattīstās un jānostiprina sava pozīcija Latvijas tirgū, mums ir jāpasakās tiem cilvēkiem, kas iepirkumu jomā darbojas. Piesakoties kādā no nominācijām, katram ir iespēja sevi parādīt no labākās puses, pastāstot par savu ieguldījumu iepirkumu jomā. Pēc tam gūstot atzinību un gandarījuma sajūtu,” skaidro žurnāla “Iepirkumi” vadītājs, Iepirkumu Gada balvas idejas autors Kaspars Rozenkopfs.

Gada balvas laikā tiks pasniegtas godalgas 9 nominācijās.

Kandidātu atbilstību un labākos nominantus noteiks neatkarīga žūrija, kurā darbosies Finanšu ministrijas, Iepirkumu uzraudzības biroja, Valsts reģionālās attīstības aģentūras, Centrālās finanšu un līgumu aģentūras, Latvijas Darba devēju konfederācijas, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras un Latvijas Pašvaldību savienības pārstāvji.

"Iepirkumu Gada balvas" un konferences norisi atbalsta AS "Augstsprieguma tīkls", banka “Citadele”, Iepirkumi.lv, ELKO, Ensto Latvija, advokātu birojs TRINITI.

Papildu informācija: http://bit.ly/IepGadaBalva

 

Šarlote Janoviča,

projekta “Iepirkuma Gada balva 2016” komunikācijas vadītāja