Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Skate „Gada labākā būve Latvijā 2016”

Tikai līdz 20. janvārim iespējams pieteikt Latvijas dārgakmeņus – labās būves skatei „Gada labākā būve Latvijā 2016”. Novērtējumu un atzinību ir pelnījis gan neliels gājēju tilts, gan kafejnīca, gan sporta laukums, gan daudzīvokļu māja, kas ir mūsdienīgi iecerēti, atbilstoši uzbūvēti, iederīgi ainavā un nozīmīgi sabiedrībai.

Latvijā Būvkomersantu reģistrā reģistrēti būvuzņēmēji, nozares sabiedriskās organizācijas, pasūtītāji, projektētāji un pašvaldības tiek aicinātas pieteikt būves skatei „Gada labākā būve Latvijā 2016”. Pašvaldībām būvju pieteikšana ir bez maksas. Nolikums un pieteikuma veidlapa pieejama skates mājas lapā www.gadabuve.lv.

Sabiedrība augstu novērtē visas Latvijas mēroga skati „Gada labākā būve Latvijā 2016”, kura notiek jau deviņpadsmito gadu. Tajā iesaistās daudzi Latvijas iedzīvotāji, iesakot vērtēšanai sava novada labākās jaunās būves, un bērni, zīmējot šīs būves un saņemot atzinību no jaunajiem māksliniekiem un būvniekiem.


Informācija: Latvijas Būvnieku asociācija