Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Elektroniska Latvijas ainavu dārgumu krātuve “Ainavu dārgumi”

Aktivitāti īsteno Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) kopā ar plānošanas reģioniem un Latvijas Nacionālo bibliotēku. Tās gaitā, iesaistot ikvienu Latvijas iedzīvotāju, tiks apzināti Latvijas ainavu dārgumi – vietas un teritorijas laukos, ciemos un pilsētās, kuras tiek identificētas kā īpašas Latvijas un tās reģionu vērtības, neatkarīgi no to pašreizējā aizsardzības statusa un saglabātības pakāpes.

Aktivitāte noritēs trīs posmos:

  • Ainavu dārgumu pieteikšana tīmekļa vietnē www.ainavudargumi.lv, kā arī papīra formātā jebkurā publiskajā bibliotēkā līdz 15. jūlijam;
  • Balsošana par pieteiktajiem ainavu dārgumiem tīmekļa vietnē www.ainavudargumi.lv  no 15. augusta līdz 15. oktobrim;
  • Dalīšanās ar papildus informāciju par ainavu dārgumiem tīmekļa vietnē www.ainavudargumi.lv vai papīra formātā publiskajās bibliotēkās no 2017. gada 10. novembra līdz 2018. gada 14. februārim.

Šobrīd aicina jebkuru fizisku personu vai fizisku personu grupu pieteikt savu ainavu dārgumu līdz 15. jūlijam.

Jautājumu gadījumā sazināties ar Kurzemes plānošanas reģiona plānotāju Gintu Gotfridsoni pa tālr. 26105155 vai e-pastu: ginta.gotfridsone@kurzemesregions.lv

 

Ingeborga Bordāne,

Kurzemes plānošanas reģiona administrācijas

biroja administratore