Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Trīs dienu nometne Latvijas pašvaldību attīstības plānošanas speciālistiem

Lai stiprinātu pašvaldību un plānošanas reģionu attīstības plānošanas speciālistu profesionālo kapacitāti, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) sadarbībā ar Latgales plānošanas reģionu organizē vasaras skolu – nometni, kas no 21. līdz 23.augustam norisināsies gleznainā, starp Latgales ezeriem ieskautā vietā Krāslavas novadā, Aulejas pagastā.

Dalībniekiem trīs dienu laikā apmainoties ar pieredzi un viedokļiem, kā arī piedaloties intensīvos profesionālās izaugsmes treniņos, būs iespēja gūt jaunas zināšanas un iedvesmas avotus turpmākajam darbam.

Šāda vasaras skola – nometne tika organizēta arī pagājušajā gadā. Tās dalībnieki atzinīgi novērtēja pasākumu, tajā skaitā iespēju gūt jaunas zināšanas, prasmes, pozitīvi uzlādēties, nodibināt jaunus kontaktus. Arī šogad paredzēts uzklausīt nozares ekspertus par aktuālām tēmām teritorijas attīstības plānošanā, savukārt atšķirīgā iezīme būs Norvēģijas ekspertu dalība un iespēja uzklausīt viņu pieredzi un ieteikumus.

Pieteikties dalībai vasaras skolā aicināti pašvaldību pārstāvji, kuri ikdienā strādā ar teritorijas attīstības plānošanas, iedzīvotāju iesaistes jautājumiem, kā arī projektu izstrādi un īstenošanu! Reģistrācijas anketa pieejama šeit: http://ej.uz/vasarasskola2017. Pieteikšanās līdz  28. jūlijam.

VARAM vērš uzmanību, ka reģistrācija pasākumam nenozīmē automātisku dalību tajā. Vietu skaits ir ierobežots (40 cilvēki), tāpēc piedalīties varēs aktīvākie, mācīties un pieredzē dalīties griboši speciālisti no dažādiem Latvijas novadiem, pilsētām un reģioniem. Pēc reģistrācijas noslēguma (līdz 4.augustam) visi apstiprinātie dalībnieki saņems e-pastu ar papildus informāciju.

Plašāka informācija VARAM interneta vietnē šeit.