Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Novadu pašvaldības aicinātas saņemt grāmatiņu “Gribu būt tētis”

Septembra sākumā Latvijas Pašvaldību savienībā notika grāmatas “Gribu būt tētis” atvēršanas svētki, ko 20 000 eksemplāros izdevusi kompānija “Roche Latvija” sociālās atbildīgas projekta “Izglābsim 100 bērnus” ietvaros, kura galvenais uzdevums ir samazināt jaundzimušo mirstību.

Katram novadam paredzēts grāmatu skaits, kas līdzinās pagājušā gadā piedzimušo bērnu skaitam, kas pareizināts ar skaitli “2”. Tā, piemēram, ja novadā X pērn piedzima 100 bērnu, tas nozīmē, ka pašvaldībai pienākas 200 grāmatas “Gribu būt tētis”. Tie novadi, kas ātrāk pieteiksies un izdalīs grāmatas, varēs saņemt papildu eksemplārus, ja grāmatas vēl būs noliktavā.

Lai pieteiktos uz grāmatām, lūdzu, sūtiet informāciju uz e–pasta adresi: riga.info_Latvija@roche.com, norādot pašvaldības nosaukumu un pērn piedzimušo bērnu skaitu, kā arī laiku, kad jūs varētu ierasties paņemt grāmatas. Tās atrodas “Roche Latvija” birojā Rīgā, Gunāra Astras ielā 8b, 6. stāvā.

Lielās pilsētas un arī novadi aicināti ievietot grāmatas elektronisko versiju PDF formātā pašvaldības un saistīto institūciju mājaslapās, kuras apmeklē topošie un jaunie vecāki. Grāmata ievietota interneta vietnē: http://www.roche.lv/home/socialaatbildiba/gribu_but_tetis.html.