Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

VID aicina pašvaldību pārstāvjus apmeklēt semināru par izmaiņām nodokļu normatīvajos aktos

Valsts ieņēmumu dienests (VID) aicina pašvaldību pārstāvjus apmeklēt semināru par izmaiņām nodokļu normatīvajos aktos no 2018.gada 1.janvāra (nodokļu reformas ietvaros), kas notiks 6. decembrī plkst. 10 VID administratīvajā ēkā Talejas ielā 1, Rīgā, 1.stāva konferenču zālē.  

Semināra laikā VID iepazīstinās ar nodokļu reformas ietvaros gaidāmajām izmaiņām šādās jomās:

  • “Aktuālie likumu grozījumi” (Mikrouzņēmumu nodokļa likuma grozījumi; grozījumi likumā “Par valsts sociālo apdrošināšanu”; grozījumi attiecībā uz apliekamā ienākuma noteikšanu saimnieciskās darbības veicējiem)

  • “Grozījumi Pievienotās vērtības nodokļa likumā”

  • “Grozījumi Uzņēmumu ienākuma nodokļa likumā”

  • “Nodokļu maksātājiem nokavējuma naudas un soda naudas dzēšanai paredzētā atbalsta likums”.

Papildus VID informē, ka semināru materiāli pieejami VID tīmekļvietnē sadaļā “Aktualitātes/Notikumi”, kur iespējas ar tiem iepazīties vēl pirms semināra un klātienē uzdot jau konkrētus interesējošos jautājumus.

VID vērš uzmanību, ka tīmekļa vietnē www.vid.gov.lv ir izveidota arī atsevišķa sadaļa privātpersonām un uzņēmējiem “Kā mani ietekmēs nodokļu reforma?”. Plašāka informācija par nodokļu reformu pieejama arī Finanšu ministrijas mājaslapā un Saeimas mājaslapā.

Latvijas Pašvaldību savienība aicina pašvaldību pārstāvjus, kuri vēlētos piedalīties VID organizētajā seminārā, pieteikt savu dalību tajā līdz 1. decembrim, rakstot uz e-pastu lps@lps.lv. E-pastā lūgums norādīt semināra dalībnieka vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru un e-pasta adresi. Semināra dalībnieku skaits ir ierobežots.