Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Attīstības sadarbības projektu īstenotāju seminārs

2. februārī Ārlietu ministrijā notika attīstības sadarbības projektu īstenotāju seminārs, lai atskatītos uz 2017. gadā paveikto un veicinātu labās prakses apmaiņu.

Projektu īstenotāji informēja par pagājušā gada aktivitātēm un sasniegtajiem rezultātiem. Seminārā norisinājās arī diskusija par labo praksi attīstības sadarbības projektu īstenošanā un administrēšanā, konkursa prasību pilnveidošanu, partneru meklēšanu un Latvijas ekspertīzes stiprināšanu.

2017. gadā tika īstenoti 17 divpusējās attīstības sadarbības projekti ar Austrumu partnerības valstīm un Centrālāzijas valstīm. Pērn Latvijas valsts pārvaldes iestādes īstenoja 13 Eiropas Savienības finansētus projektus ES kaimiņvalstu valsts pārvaldes spēju stiprināšanai jeb Twinning projektus, ko koordinē Finanšu ministrija.

Kā ik gadu, arī šogad Ārlietu ministrija izsludinās grantu projektu konkursu attīstības izglītības un attīstības sadarbības jomā un aicinās pašvaldības iesniegt projektu pieteikumus.

Elita Kresse,

LPS padomniece ārējo sakaru jautājumos