Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Aizkraukle aicina uz Uzņēmēju dienām

16. un 17. martā Aizkrauklē notiks “Uzņēmēju dienas 2018”, kas ir gada lielākais uzņēmējdarbības notikums Aizkraukles novadā un tuvākajā apkārtnē. Šogad pasākums notiks Aizkraukles Profesionālās vidusskolas un Aizkraukles Sporta centra telpās, un tajā aicināti piedalīties amatnieki, lauksaimnieki, uzņēmēji, sabiedriskās organizācijas, pašvaldības, bankas, apdrošināšanas kompānijas, tūrisma informācijas centri, izglītības iestādes un ikviens, kurš vēlas piedāvāt savu produkciju vai pakalpojumus, kā arī apgūt jaunas iemaņas biznesa kontaktu veidošanā, dzirdēt veiksmīgu uzņēmēju pieredzes stāstus un uzzināt jaunumus IT tehnoloģiju jomā.

Aizkrauklē notiekošo “Uzņēmēju dienu” mērķis ir iepazīstināt iedzīvotājus ar uzņēmēju un amatnieku ražoto produkciju un sniegtajiem pakalpojumiem, kā arī veicināt informācijas, kontaktu apmaiņu un sadarbību uzņēmējdarbības vidē un tūrisma, izglītības un sabiedrisko aktivitāšu jomā. Šogad Uzņēmēju dienas Aizkrauklē ir viena no aktivitātēm projektā LLI-131 “Uzņēmējdarbības atbalsta sistēmas izveide un pieejamība Zemgalē, Kurzemē un Ziemeļlietuvā”, kur finansiālu atbalstu sniedz INTERREG Latvijas – Lietuvas pārrobežu sadarbības programma 2014.–2020. gadam, tāpēc dalība visos pasākumos ir bez maksas.

16. martā Aizkraukles Profesionālajā vidusskolā notiks BIZNESA FORUMS ar devīzi “Uzņēmējs, Sadarbība, Izaugsme”, kurā būs uzņēmēju veiksmes stāti, seminārs par jaunākajām IT tehnoloģijām, paneļdiskusija, platformas un kontaktbiržas meistarklase. Pieteikšanās uz Biznesa forumu tiks atvērta 12. februārī, pieteikties varēs: www.aizkraukle.lv.

17. martā Aizkraukles Sporta centrā no plkst. 8 līdz 14 notiks “Izstāde – gadatirgus 2018”, kurā aicināti piedalīties uzņēmēji, amatnieki, lauksaimnieki, NVO, tūrisma informācijas centri, skolēnu mācību uzņēmumi un pašvaldības no visas Latvijas. Dienas gaitā dalībnieki aicināti prezentēt savu produkciju un pakalpojumus, sniegt konsultācijas, organizēt konkursus, loterijas, degustācijas un produkcijas tirdzniecību. Izstāde – gadatirgus ir vieta, kur notiek pieredzes apmaiņa un jaunu kontaktu dibināšana. Atraktīvāko stendu īpašnieki tiek apbalvoti ar speciālbalvām. Pieteikšanās – līdz 20. februārim, nosūtot pieteikuma veidlapu uz e–pasta adresi: dome@aizkraukle.lv. Pieteikties iespējams arī elektroniski, aizpildot pieteikuma veidlapu šeit. Apstiprinājums par pieteikuma saņemšanu tiks nosūtīts uz to e-pasta adresi, kas norādīta pretendenta ​pieteikuma veidlapā. Pretendentam jāiesūta pilnībā un precīzi, korekti aizpildīta pieteikuma veidlapa. Viens pretendents var pieteikties arī uz vairākām tirdzniecības vietām. Šogad tirdzniecības vietas tiks nodrošinātas bez maksas. Organizatora kontaktpersona darba dienās no plkst. 9 līdz 17: Ieva Erdmane (tālr. 27717311, e-pasts: ieva.erdmane@inbox.lv).

“Uzņēmēju dienu 2018” nolikums, pieteikuma veidlapa, kā arī plašāka informācija par abām dienām šeit.