Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

InfoLoga pielikums. Pilsētu un novadu vēstis

Aizvadīts janvāris – ar gadumijas pasākumiem pilsētās, novados un ciemos, Barikāžu atceres pasākumiem, godinot 1991. gada vēsturiskā notikuma dalībniekus un atzīmējot Latvijas Republikas starptautiskās (de jure) atzīšanas dienu 26. janvārī.

Janvāris ievadījis arī mūsu valsts simtgades gadu, kurā ikviens aicināts dāvināt savu laiku labiem darbiem pašiem sev un Latvijai. “Es esmu Latvija” ir valsts 100. gadadienas svinību vēstījums – aicinājums un atgādinājums, ka Latvijas galvenā vērtība ir tās cilvēki, kuri veltījuši savu dzīvi neatkarīgas valsts tapšanai un pastāvēšanai, veido tās tagadni un liek pamatus rītdienai.

Uz nākotni un attīstību vērsti arī pašvaldību labie darbi. Janvāra ziņu apkopojumā stāstīts gan par infrastruktūras projektiem – ielām, ceļiem, laukumiem, ūdenssaimniecības sakārtošanu un teritoriju labiekārtošanu –, gan atklātajiem sporta, izglītības, kultūras un sociālajiem objektiem, jauniem un jau zināmiem mākslas, vides un dabas objektiem, tūrisma attīstību, izdotajām grāmatām, izveidotajām filmām un spēlēm, gan citiem paveiktajiem darbiem un darbiņiem.

InfoLOGA pielikums - novadu un pilsētu vēstis