Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Apbalvoti labākie pastnieki un pasta nodaļu operatori   

9. martā satiksmes ministrs Uldis Augulis svinīgā ceremonijā apbalvoja iedzīvotāju vērtējumā labākos 2017. gada pastniekus un pasta nodaļu operatorus no visas Latvijas.

Latvijas Pasta organizētajā konkursā “Mans pastnieks 2017” noskaidroti klientu vērtējumā uzticamākie, izpalīdzīgākie un zinošākie uzņēmuma pastnieki un pasta nodaļu operatori katrā Latvijas reģionā. Kopumā kādai no nominācijām bija izvirzīti 1339 Latvijas Pasta pastnieki vai pasta operatori.

Pastnieku konkurencē klienti par labāko Latgales reģionā atzinuši Inetu Voicišu no Rugāju novada Rugāju pasta nodaļas, Kurzemes reģionā – Lieni Balodi no Jaunpils novada Jaunpils pasta nodaļas, Vidzemes reģionā – Rudīti Eglīti no Limbažu novada Skultes pasta nodaļas, Zemgales reģionā – Valliju Skadiņu no Neretas novada Ērbeģes pasta nodaļas un Rīgas reģionā – Ivetu Silkalni no Rīgas 6. pasta nodaļas.

Savukārt labākā pasta nodaļas operatore Latgales reģionā ir Anna Lucijanova no Rēzeknes 1. pasta nodaļas, Kurzemes reģionā – Kristīne Ķēniņa no Kandavas pasta nodaļas, Vidzemes reģionā – Līga Rakecka no Rūjienas pasta nodaļas, Zemgales reģionā – Anita Lazovska no Dobeles novada Penkules pasta nodaļas un Rīgas reģionā – Inga Puķīte no pasta centra Sakta Rīgā.

Elizabete Puče,

Satiksmes ministrijas Komunikācijas nodaļas sabiedrisko attiecību speciāliste

Foto: Satiksmes ministrija