Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

“Uzņēmēju dienas Zemgalē 2018”

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) sadarbībā ar Jelgavas pilsētu un Jelgavas Ražotāju un tirgotāju asociāciju aicina apmeklēt “Uzņēmēju dienas Zemgalē 2018”, kas notiks 27. un 28. aprīlī Zemgales Olimpiskajā centrā Jelgavā, Kronvalda ielā 24.

Šogad pasākums būs īpašs, jo “Uzņēmēju dienas Zemgalē” svinēs piekto gadskārtu. Ar katru gadu izstāde kļūst daudzveidīgāka un saturiski bagātāka un pulcē lielu skaitu dažādu nozaru uzņēmēju, kas apmeklētājus iepazīstina ar jaunākajiem sasniegumiem savā nozarē. “Uzņēmēju dienās Zemgalē” notiks izstāde, biznesa forums, kontaktbirža, amatnieku un mājražotāju gadatirgus, kultūras programma un “Latvijas labuma” aktivitātes.

Izstādē apmeklētāji varēs iepazīties ar vairāk nekā 180 uzņēmumiem no Zemgales, visas Latvijas un kaimiņvalstīm. Kā ierasts, ar sava novada interesantākajiem ražotājiem un pakalpojumu sniedzējiem piedalīsies Zemgales novadu pašvaldības. Novadu kopstendos būs atrodama informācija par iespējām, ko novadi sniedz iedzīvotājiem un viesiem, rodamas idejas par tepat Latvijā esošām tūrisma un apskates vietām, iespēja apskatīt un nobaudīt novadiem raksturīgo mājražotāju produkciju, kā arī uzzināt par novados strādājošiem lieliem un veiksmīgiem uzņēmumiem.

Par iespējām vietējā darba tirgū informēs SIA “CVOnline Latvia” un Nodarbinātības valsts aģentūra, sniedzot konsultācijas par vairākiem simtiem vakanču Jelgavā un Zemgales reģionā. Ikviens apmeklētājs izstādē varēs iepazīties arī ar reģiona uzņēmumiem – darba devējiem, kas piedāvā gan pastāvīgas darba vietas, gan prakses iespējas skolēniem un studentiem.

Uzņēmēju dienās pirmo reizi notiks biznesa forums. Neformālā izstādes gaisotnē būs iespēja noklausīties diskusiju ar Ministru prezidenta līdzdalību par Zemgales uzņēmēja DNS – realitāti un
nākotnes perspektīvu. Foruma turpinājumā uzņēmēji varēs piedalīties tīklošanās spēlē “Spidernet”, kas attīsta prasmi īsi un kodolīgi iepazīstināt ar sevi, savu produktu un uzņēmumu.

Līdztekus “Uzņēmēju dienām Zemgalē 2018” pie Zemgales Olimpiskā centra notiks “Auto dienas Jelgavā”, kur interesenti varēs veikt izmēģinājuma braucienus ar vairāk nekā 70 jaunākajiem  spēkratiem.