Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Atvērtās dienas laukos Latvijā un Lietuvā

“Lauku ceļotājs” sadarbībā ar Lietuvas lauku tūrisma asociāciju “Atostogos kaime” Latvijas–Lietuvas programmas projektā “Lauksaimniecības tradīciju mantojums agrotūrismā Latvijā un Lietuvā” aicina
uz ikgadējo akciju “Atvērtās dienas laukos”, lai iepazītu lauku dzīvi, nobaudītu lauku labumus, atrastu “savas” saimniecības, no kurām iegādāties laukos audzētus un ražotus produktus.

Šajā gadā akcija noritēs divās nedēļas nogalēs – 4.–6. maijā Latvijā un 11.–13. maijā Lietuvā. Akcijas laikā apmeklētājiem abās valstīs kopā būs atvērtas vairāk nekā 200 lauku saimniecības, un katra gaidīs viesus ar savu īpašo piedāvājumu. Akcijā piedalās naktsmītnes, amatnieki, pirtnieki, pārtikas ražotāji, biškopji, stādu audzētāji, lielās lauku saimniecības, pilis un muižas, atrakciju parki, lauku krodziņi un restorāni, dabas takas un daudzi citi. Visus akcijas dalībniekus var atrast akcijas mājaslapā www.celotajs.lv/atvertasdienas.