Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

URBACT aicina pašvaldības apmeklēt URBACT City Festival un iepazīties ar projektu rezultātiem

Eiropas Savienības pilsētattīstības programma URBACT aicina pašvaldības apmeklēt URBACT City Festival un iepazīties ar projektu rezultātiem. 

URBACT City Festival notiks 13.–14. septembrī Lisabonā. Dalība pasākumā bez maksas. Vietu skaits ierobežots – aicinām reģistrēties nekavējoties. Sīkāka informācija par reģistrāciju un pasākumu šeit.

URBACT City Festival ir viens no lielākajiem Eiropas pilsētattīstības speciālistu forumiem ar fokusu uz pieredzes apmaiņu un mācīšanos no kolēģiem. Dalībniekiem būs iespēja mācīties no vairāk nekā 200 pilsētām, kuru inovatīvie risinājumi ir izstrādāti un pārbaudīti URBACT projektos. Šogad pasākumā atzīmēs arī URBACT programmas 15 gadu jubileju.

Tāpat kā iepriekšējos gados, festivāls būs pilnībā sasaistīts ar uzņemošo pilsētu – šoreiz Lisabonu. Pasākuma galvenā norises vieta būs Pátio da Galé, bet programmā būs iekļautas mācību vizītes dažādās vietās Lisabonā, kas dalībniekiem ļaus labāk izprast šo pilsētu un izpētīt dažādus nesenās attīstības aspektus.

Dalība semināros, apgaitas nodarbībās (walkshops), diskusijās, ideju biržās un neoficiālās tīklošanās ļaus iepazīties ar svarīgākajām pārmaiņu tendencēm pilsētu attīstībā Eiropā, lai iedvesmotu pārmaiņas arī savā pilsētā.

Iepazīstieties ar festivāla vietni: 2018cityfestival.urbact.eu.