Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Godināti konkursa “Energoefektīvākā ēka Latvijā 2018” laureāti

Noslēdzies konkurss “Energoefektīvākā ēka Latvijā 2018”, ko jau astoņus gadus organizē Ekonomikas ministrija, žurnāls “Būvinženieris” un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM).

Konkursa “Energoefektīvākā ēka Latvijā 2018” laureāti:

Liepājā, Klaipēdas ielā 70 – 1. vieta nominācijā “Energoefektīvākā atjaunotā daudzdzīvokļu ēka 2018”;

Rīgā, Grostonas ielā 12 1. vieta nominācijā “Energoefektīvākā daudzdzīvokļu ēka 2018. Jaunbūve”;

Ventspilī, Jūras ielā 34 1. vieta nominācijā “Energoefektīvākā sabiedriskā ēka 2018”.

Ekonomikas ministrijas Atzinības balvas saņēma SIA “Valmieras namsaimnieks” par ieguldījumu energoefektivitātes popularizēšanā, kā arī par ilgtspējīgiem un kvalitatīviem risinājumiem ēku atjaunošanā un SIA “Liepājas namu apsaimniekotājs” projektu vadītājs Toms Cīrulis par nozīmīgu ieguldījumu energoefektivitātes idejas veicināšanā.

VARAM balvu “Klimata draugs” piešķīrusi SIA “Valmieras namsaimnieks” par aktīvu darbību siltumnīcefekta gāzu emisiju samazinošu pasākumu īstenošanā un labākajiem sasniegtajiem siltumnīcefekta gāzu emisiju samazinājuma rādītājiem konkursā “Energoefektīvākā ēka Latvijā”.

Žūrijas atzinību saņēma SIA “Daugavpils dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmums” par uzņēmību un neatlaidību, uzsākot ēku atjaunošanu Daugavpilī.

Detalizēta informācija par konkursu pieejama vietnē www.energoefektivakaeka.lv.

Sagatavojusi Evita Urpena,

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja