Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Latgales diena Rīgā

Latgales plānošanas reģions sadarbībā ar Latgales pašvaldībām un biedrību “Latgales tematiskie ciemi” 18. augustā no plkst. 10 līdz 19 Jēkaba laukumā Rīgā jau piekto gadu rīko Latgales dienu, kurā rīdzinieki un pilsētas viesi varēs iepazīties ar ceļojošo tirgu, vērot amatnieku darbošanos, priecāties par latgaliešu tautas mūzikas, dejām un dzīvesprieku.

Pasākums notiek “Rīgas svētku 2018” laikā un ir iekļauts Rīgas pilsētas svētku oficiālajā programmā, nodrošinot kopējo publicitāti un atpazīstamību Rīgas iedzīvotāju un viesu vidū.

Latgales amatnieku tirgū Rīgas svētku apmeklētāji varēs iegādāties labumus no Latgales tematiskajiem ciemiem – smaržīgu, uz kļavu lapām un klona ceptu rupjmaizi, lauku sievu sietu mājas sieru, kūpinātu gaļu, mājas desas un speķi, aveņu un upeņu mājas vīnu, īstu lauku miestiņu, marmelādes no ogu sulām, medus un vaska izstrādājumus, zāļu tējas, tradicionālo Latgales keramiku, pinumus, izšuvumus, zupu no lielā saimes katla un papildus tam visam baudīt viesmīlīgu un omulīgu gaisotni – kā Latgalē!

Plašāka informācija šeit