Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

IZM izsludina projektu konkursu sporta inventāra un aprīkojuma iegādei

Lai atbalstītu sporta inventāra un aprīkojuma iegādi akreditētajās vispārīgās izglītības iestādēs (pirmsskolas izglītības iestādēs, pamatskolās, sākumskolās un vispārīgās vidējās izglītības iestādēs) un profesionālās ievirzes sporta izglītības iestādēs 2016. gadā, Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) organizē projektu konkursu “Sporta inventāra un aprīkojuma iegāde akreditētajās vispārējās un profesionālās ievirzes sporta izglītības iestādēs”. Projekta pieteikuma iesniedzējs ir pašvaldība, pieteikumu iesniegšanas termiņš – 2016. gada 23. maijs.

Konkursā tiek atbalstīta sporta inventāra un aprīkojuma iegāde attiecīgā izglītības posma prasībām atbilstošu vingrojumu un vingrinājumu pamatprasmju apguvei, kā arī sporta interešu izglītības un profesionālās ievirzes sporta izglītības programmu īstenošanai. Kopējais konkursam pieejamais finansējuma apmērs – 95 000 eiro. Projektu finansē no valsts budžeta līdzekļiem (IZM 2016. gada valsts budžeta programmas 09.00.00 “Sports” apakšprogrammas 09.04.00 “Sporta būves”) un pašvaldības līdzfinansējuma.

Vienam projektam pieejamais finansējuma apmērs no valsts budžeta līdzekļiem – no 1500 līdz 3500 eiro. Projekta pieteikuma iesniedzējs projekta īstenošanā piedalās ar līdzfinansējumu vismaz 50% apmērā no projektā pieprasītā finansējuma kopējā apmēra.

Lai piedalītos konkursā, pašvaldība sagatavo finansiālā atbalsta pieprasījumu sporta inventāra un aprīkojuma iegādei akreditētajās vispārīgās izglītības iestādēs un profesionālās ievirzes sporta izglītības iestādēs.

Konkursa nolikums ar pielikumiem: http://www.izm.gov.lv/lv/sporta-inventara-projektu-konkurss-2016.

 

 

Foto: http://superiorseconds.org/home.php