Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Konference “Veselības aprūpes sistēma: strukturālās reformas un finansēšanas modeļi”

Ministru prezidenta birojs, Veselības ministrija un Valsts kanceleja 21. septembrī rīko konferenci “Veselības aprūpes sistēma: strukturālās reformas un finansēšanas modeļi”.
Svarīgākais šīs konferences mērķis ir vienoties par veselības aprūpes reformas galveno virzienu, kurš apmierinātu gan lēmuma pieņēmējus, gan nozares pārstāvjus un dotu pozitīvu efektu sabiedrībai. Sabiedrībai sniegtā informācija nedrīkst būt pretrunīga, neskaidra vai dažādi interpretējama. Lai to panāktu, visiem referentiem uzstāšanās laikā jāatbild uz konkrētiem jautājumiem, kas ir būtiski kvalitatīva veselības apdrošināšanas modeļa izveidei un ieviešanai.
Ministru prezidents Māris Kučinskis norāda: lai virzītu uz priekšu nozares reformēšanu un izstrādātu finansēšanas modeli, šāda diskusija ir akūti nepieciešama, jo reformas veselības aprūpes sistēmā ir viena no valdības prioritātēm.
Plašāka informācija: http://www.mk.gov.lv/lv/aktualitates/riko-konferenci-veselibas-aprupes-sistema-strukturalas-reformas-un-finansesanas-modeli.