Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Latvijā mācību vizītē viesojas Kirgizstānas valsts un pašvaldību delegācija

Šonedēļ no 24.-28.oktobrim Latvijā darba vizītē viesojasKirgizstānas valsts un pašvaldību pārstāvju delegācija. Vizīte ir organizēta Ārlietu ministrijas finansētā grantu projekta „Lietpratīgas pārvaldības stiprināšana Kirgizstānā” ietvaros.

Latvijas Pašvaldību savienībā Kirgizstānas delegācija tiksies ar Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdi Andri Jaunsleini, ģenerālsekretāri Mudīti Priedi un vecāko padomnieku Māri Pūķi, un Valsts Kancelejā - ar direktoru Mārtiņu Krieviņu un Ministru prezidenta biroja vadītāju Māri Krastiņu.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā būs tikšanās ar parlamentāro sekretāru Jāni Eglīti, valsts sekretāra vietnieku Aivaru Draudiņu un departamenta direktora vietnieku Arni Šultu. Kirgizstānas delegācija apmeklēs Finanšu ministriju, kur tiksies ar Pašvaldību finansiālās darbības uzraudzības un finansēšanas departamenta direktori Intu Komisari, un Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldību komisiju, kur tiksies ar tās vadītāju Sergeju Dolgopolovu.

Viesi apmeklēs pašvaldības – Rīgu un Jelgavu, lai iepazītos ar pilsētu attīstību un pārrunātu turpmākās sadarbības iespējas.

Elita Kresse,

 

LPS padomniece ārējo sakaru jautājumos