Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Pašvaldības aicina pieteikt labās prakses piemērus URBACT Good Practice City titulam

Līdz 31. martam pašvaldības var pieteikt savus labās prakses piemērus un iegūt URBACT Good Practice City titulu, kā arī iespēju popularizēt savu pilsētu Eiropas līmenī URBACT labās prakses festivālā, URBACT publikācijās, un, nododot pieredzi citām pilsētām pārneses tīklu projektu ietvarā (Pārneses tīklu konkurss – Septembris 2017).

Pašvaldību pārstāvji tiek aicināti uz semināru par URBACT programmas labās prakses konkursa nosacījumiem un iespējamiem ieguvumiem pašvaldībām, kas notiks 6. februārī plkst. 12 Rīgas NVO namā, Ieriķu ielā 43a, Rīgā (zāle, 4.stāvs). 

Dalībai seminārā jāreģistrējas līdz 1. februārim. Reģistrācija semināram šeit vai rakstot uz e-pastu urbact@varam.gov.lv . Sīkāka informācija par semināru http://www.varam.gov.lv/lat/aktual/preses_relizes/?doc=23560.

Sīkāka informācija par URBACT programmas labās prakses konkursu un pieteikšanās kārtību - http://urbact.eu/urbact-latvija; http://urbact.eu/goodpracticecall

URBACT ir Eiropas Savienības programma, kas atbalsta pieredzes apmaiņu un mācību projektus pilsētvides attīstībai. Kontaktpunkts Latvijā – VARAM.

Semināra programma