Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Norvēģijas finanšu instrumenta programmas noslēguma konference „Iedvesmojies nākotnei!”

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija 26. aprīlī organizē Norvēģijas finanšu instrumenta programmas “Kapacitātes stiprināšana un institucionālā sadarbība starp Latvijas un Norvēģijas valsts institūcijām, vietējām un reģionālām iestādēm” noslēguma konferenci „Iedvesmojies nākotnei!”.

Konferences mērķis ir informēt sabiedrību par paveikto programmas īstenošanas laikā. Tāpat konferencē piedalīsies vairāki eksperti no Latvijas un Norvēģijas, kuri dalīsies ar savu pieredzi, iedvesmojot klātesošos caur četrām konferences pamatvērtībām: sadarbība, radošums, komunikācija un drosme.

Konferencē aicinām piedalīties pārstāvjus no valsts un reģionāla līmeņa institūcijām, kā arī pašvaldībām, nevalstiskajām organizācijām, medijiem u.c. interesentus.

Pieteikties dalībai konferencē aicinām līdz š.g. 18.aprīlim, reģistrējoties elektroniski https://goo.gl/forms/oxzsTSwGf6TExwc12.

Papildus informāciju par konferences norisi un programmu varat saņemt sazinoties ar VARAM Attīstības instrumentu departamenta Nacionālo un ārvalstu atbalsta instrumentu nodaļas vecāko eksperti Natāliju Slaidiņu (natalija.slaidina@varam.gov.lv, 67026592).

 

Konference tiek finansēta NFI programmas “Kapacitātes stiprināšana un institucionālā sadarbība starp Latvijas un Norvēģijas valsts institūcijām, vietējām un reģionālām iestādēm” ietvaros.

Pasākuma programma