Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

VID bezmaksas semināri par nodokļu reformu

Šī gada jūlijā Saeima nodokļu reformas ietvaros ir apstiprinājusi vairākus likumprojektus, kas nozīmē, ka ar 2018.gada 1.janvāri gan uzņēmējus, gan privātpersonas skars būtiskas izmaiņas nodokļu jomā. Tādēļ VID ir uzsācis bezmaksas semināru ciklu, lai skaidrotu kā izmaiņas, kuras būs spēkā jau no 2018.gada 1.janvāra, ietekmēs dažādas iedzīvotāju grupas.

Aicinām apmeklēt VID bezmaksas seminārus visā Latvijā. Semināri notiek jau tagad un turpināsies arī novembrī un decembrī. Informācija par semināru norises vietām un laikiem, kā arī iespēja tiem pieteikties elektroniski pieejama VID tīmekļa vietnē sadaļā “Aktualitātes/Notikumi”. Turpat pieejami arī semināru materiāli, ar kuriem iespējams iepazīties vēl pirms semināra un klātienē uzdot jau konkrētus interesējošos jautājumus.

VID tīmekļa vietnē www.vid.gov.lv izveidota arī atsevišķa sadaļa privātpersonām un uzņēmējiem “Kā mani ietekmēs nodokļu reforma?”.

Plašāka informācija par nodokļu reformu pieejama Finanšu ministrijas mājaslapā un Saeimas mājaslapā.