Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Iznācis Valsts reģionālās attīstības aģentūras 2017. gada statistikas apkopojums

Jaunās e-Ziņas apkopo portālu Latvija.lv, VISS.gov.lv, Raim.gov.lv un Geolatvija.lv gada rādītājus, kā arī sniedz informāciju par Vienotās pieteikšanās moduļa integrēšanu valsts iestāžu portālos, Maksājumu moduļa izmantošanu, dokumentu integrācijas vidi un datu apmaiņu starp valsts iestādēm.

E-Ziņās publicēts e-pakalpojumu TOP 2017. gadā  pēc to uzsākšanas reižu skaita, maksājumu summas un maksājumu reižu skaita.

Pirmajās vietās e-pakalpojumi  “Dokumenta pārbaude Nederīgo dokumentu reģistrā”, “Muitas maksājumu veikšana tiešsaistes režīmā”, “Nekustamā īpašuma nodokļa apmaksa tiešsaistē”.

No 2008. līdz 2017.gadam e-pakalpojumi uzsākti 142 miljonus reižu un unikālo lietotāju skaits sasniedzis 806 tūkstošus.

Savukārt visvairāk skatītais publisko pakalpojumu apraksts ir “Elektroniskā pieteikšanās studijām pamatstudiju programmās” un visvairāk skatītais dzīves situāciju apraksts ir “Kā uzzināt, kāda ir mana deklarētā dzīvesvietas adrese?”.

Līdz 2017. gadam vienotās pieteikšanās modulis ir integrēts 43 portālos, un maksājumu moduli izmanto 41 publiskajā pakalpojumā.

Valsts reģionālās attīstības aģentūras e-Ziņas iznāk reizi ceturksnī.

2018. gada 1. ceturkšņa statistikas apkopojums gaidāms aprīlī.

Valsts reģionālās attīstības aģentūras 2017. gada statistikas apkopojums