Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Aicina pieteikties pilsoniskās sabiedrības balvai “Identitāte, Eiropas vērtības un kultūras mantojums Eiropā”

Aicinām pieteikties pilsoniskās sabiedrības balvai “Identitāte, Eiropas vērtības un kultūras mantojums Eiropā”. Kopumā 50 000 EUR piešķirs ne vairāk kā pieciem uzvarētājiem.

Pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 2018. gada 7. septembris.

EESC - European Economic and Social Committee – Eiropas Ekonomikas un sociālo lietu komiteja (EESK) – ar 2018. gada balvu pilsoniskajai sabiedrībai vēlas godalgot novatoriskas iniciatīvas, kas devušas ievērojamu ieguldījumu šādu uzdevumu risināšanā:

• veicināt informētību par Eiropas identitāšu daudzslāņainību un bagātību;
• pilnībā izmantot iespējas, ko rada Eiropas kultūras bagātības;
• atvieglot piekļuvi Eiropas kultūras mantojumam; 
• popularizēt Eiropas vērtības, piemēram, cilvēka cieņas un cilvēktiesību respektēšanu, brīvību, demokrātiju, vienlīdzību un tiesiskumu.

Pilns prasību saraksts un tiešsaistes pieteikuma veidlapa pieejami tīmekļa vietnē — EESK 2018. gada balva pilsoniskajai sabiedrībai.

Šo balvu EESK piešķir jau desmito gadu. Balvu var iegūt ikviena pilsoniskās sabiedrības organizācija, kas oficiāli reģistrēta ES un darbojas vietējā, valsts, reģionālā vai Eiropas līmenī.

Informācija: Eiropas Komisijas pārstāvniecība Latvijā