Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

LPS Izglītības un kultūras komitejas sēde 20.septembrī (2016)

20. septembrī notika Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) Izglītības un kultūras komitejas sēde, kurā tika runāts par pieaugušo izglītību.

Izglītības un zinātnes ministrijas Izglītības departamenta direktora vietniece pedagogu un pieaugušo izglītības jomā Baiba Bašķere pastāstīja par Pieaugušo izglītības pārvaldības plānu 2016. – 2020. gadam.

Ar pieaugušo izglītības organizācijas pieredzi Daugavpils pilsētā dalījās Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes Pieaugušo izglītības metodiķe Ilze Onzule, atklājot ne tikai labo pieredzi un sakārtoto darba ikdienu, bet arī konstatētās problēmas.

Par pieaugušo izglītības darba organizāciju no plānošanas reģiona aspekta pastāstīja Kurzemes plānošanas reģiona administrācijas izglītības eksperte Ingrīda Murašovska.

Savukārt ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 474  un darbības programmas “Izaugsme un nodarbinātība” 8.4.1. specifiskā atbalsta mērķa “Pilnveidot nodarbināto personu profesionālo kompetenci” īstenošanas noteikumiem iepazīstināja Valsts izglītības attīstības aģentūras direktore  Dita Traidās.

Pieaugušo izglītības pārvaldības plāns 2016. – 2020.gadam
Pieaugušo izglītības darba organizācijas pieredze Daugavpils pilsētā
Pieaugušo izglītības darba organizācija Kurzemes plānošanas reģionā
VIAA - pieaugušo izglītības politikas īstenošanas atbalsta īstenošanas redzējums