Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

LPS Izglītības un kultūras komitejas sēde 9. augustā (2021)

Norises datums: 2021. gada 9. augusts

Norises laiks: plkst. 12–14

Norises vieta: LPS mītne Rīgā, Mazajā Pils ielā 1, 4. stāva zālē

LPS Izglītības un kultūras komitejas sēde notiks 9. augustā plkst. 12. Sēdē iespējams piedalīties klātienē LPS mītnē vai pieslēgties tiešsaistes režīmā Microsoft Teams meeting platformā.

Darba kārtība:

12:00–13:00 – Sēdes slēgtā daļa

1. Izglītības un kultūras komitejas priekšsēdētāja un vietnieku vēlēšanas – vadīs LPS priekšsēdis Gints Kaminskis.

2. Par Izglītības un kultūras komitejas darbības pamatprincipiem – informēs LPS padomniece izglītības un kultūras jautājumos Ināra Dundure.

13:00–14:00 – Sēdes atklātā daļa

Tikšanās ar izglītības un zinātnes ministri Anitu Muižnieci un Izglītības un zinātnes ministrijas informācija par aktualitātēm vispārīgās izglītības jomā 2021./2022. mācību gadā.

Komitejas sēde noritēs, ievērojot epidemioloģiskās drošības noteikumus. Dalībai sēdē klātienē dalībniekiem jāierodas ar Covid-19 sertifikātu, kas apliecina vienu no šiem nosacījumiem: vakcinācija pret Covid-19; pēdējā pusgada laikā pārslimots Covid-19; negatīvs Covid-19 tests (PCR), kas veikts pēdējo 48 stundu laikā; negatīvs Covid-19 antigēnu ātrais tests, kas veikts pēdējo 6 stundu laikā.

Ināra Dundure,

LPS padomniece izglītības un kultūras jautājumos

Par Izglītības un kultūras komitejas darbības pamatprincipiem
Aktualitātes vispārējās izglītības jomā