Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

LPS Reģionālās attīstības un sadarbības komitejas sēde 11. augustā (2021)

Norises datums: 2021. gada 11. augusts

Norises laiks: plkst. 10–12

Norises vieta: LPS mītne Rīgā, Mazajā Pils ielā 1, 4. stāva zālē

LPS Reģionālās attīstības un sadarbības komitejas sēde notiks 11. augustā plkst. 10 LPS mītnē klātienē un tiešsaistē Microsoft Teams platformā.

Darba kārtība:

10:00–11:00 Sēdes slēgtā daļa

1. Reģionālās attīstības un sadarbības komitejas priekšsēdētāja un vietnieku vēlēšanas – vadīs LPS priekšsēdis Gints Kaminskis.

2. Par Reģionālās attīstības un sadarbības komitejas darbības pamatprincipiem – informēs LPS padomnieces Sandra Bērziņa un Sniedze Sproģe.

11:00–12:00 Sēdes atklātā daļa

Tikšanās ar vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru Artūru Tomu Plešu un informācija par ministrijas aktualitātēm reģionālās attīstības un vides aizsardzības jomā.

Komitejas sēde klātienē noritēs, ievērojot epidemioloģiskās drošības noteikumus. Dalībniekiem uz komitejas sēdi jāierodas ar Covid-19 sertifikātu, kas apliecina vienu no šiem nosacījumiem: vakcinācija pret Covid-19; pēdējā pusgada laikā pārslimots Covid-19; negatīvs Covid-19 tests (PCR), kas veikts pēdējo 48 stundu laikā; negatīvs Covid-19 antigēnu ātrais tests (veikts pēdējo 6 stundu laikā).

Sandra Bērziņa,

LPS padomniece vides aizsardzības jautājumos

LPS Reģionālās attīstības un sadarbības komiteja