Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu

Šajā sadaļā atrodama informācija par aktualitātēm jaunatnes jomā – jaunumi, notikumi, apmācības, semināri, videokonferences, projekti, kas attiecas vai varētu būt interesanti pašvaldībām un pašvaldībās strādājošajiem jaunatnes lietu speciālistiem/jaunatnes darbiniekiem.

Iepriekšējais
Nākamais

FOTOKONKURSS „DARINĀJUMI NO KOKA – VĒRTĪBA MANĀS MĀJĀS”

Meža konsultāciju pakalpojumu centrs (MKPC) kā vienu no Starptautisko Meža dienu aktivitātēm izsludina FOTOKONKURSU. Tā mērķis – ļaut jauniešiem parādīt savus talantus, iemūžinot fotoattēlā kādu priekšmetu no koka, kam bijusi īpaša nozīme vai ar ko saistās īpašas atmiņas autora dzīvē. Savās fotogrāfijās jaunieši var būt radoši, paužot viedokli par koka nozīmi. Fotokonkursam iesniegtos darbus vērtēs kompetenta žūrija un ar labākajiem darbiem iepazīstinās arī plašāku publiku MKPC mājaslapā, sociālajos tīklos un informatīvajā izdevumā “Čiekurs”.

DALĪBNIEKI:

Jaunieši vecumā no 10 līdz 25 gadiem.

DARBU IESNIEGŠANAS LAIKS:

Fotokonkurss tiek organizēts no 14. marta līdz 31. martam.

VISPĀRĪGIE NOTEIKUMI:

  • Viens autors iesniedz 1 fotogrāfiju ar nelielu aprakstu (stāstu).

  • Fotogrāfijas drīkst būt apstrādātas ar datorprogrammām, ievērojot dabiskumu (drīkst mainīt kontrastu, krāsu saasinājumu, izgaismojumu).

  • Konkursam iesniedzamās fotogrāfijas jāpievieno google veidlapā: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScCiXsWh45_L0nDj1h8BSSsjin2IAe74tKNzofUVANp75-vFQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

  • Iesniedzot darbus konkursam, fotogrāfijas autors bez atsevišķas saskaņošanas piekrīt fotogrāfiju turpmākajai izmantošanai MKPC publicitātes vajadzībām.

  • Netiks pieņemtas fotogrāfijas, kuras ietvers pornogrāfiju, kriminālu raksturu vai neveselīga dzīvesveida (smēķēšana, alkohola vai narkotiku lietošana) ainas.

 

Iepazīties ar konkursa nolikumu varat šeit: https://ej.uz/shvc

Pieteikuma veidlapa, kur augšupielādēt savu fotogrāfiju atrodama šeit: https://ej.uz/5fog